AR Agencija

AR Agencija za promet nekretnina je obrt osnovan 26.09.1996.g. s jedinim ciljem pružanja kvalitetne i profesionalne usluge posredovanja u prometu nekretnina. U 15. godina poslovanja uspješno poslujemo trudimo se ispuniti sve zahtijeve naših stranaka na obostrano zadovoljstvo . Danas smo jedna od starijih agencija za nekretnine u Republici Hrvatskoj.

Osnovna djelatnost je posredovanje pri kupnji i prodaji, najmu, zakupu, pomoć u izboru lokacije i ostalih radnji vezanih za kupoprodaju svih vrsta nekretnina. Specijalizirani smo za područje grada Zagreba i šire okolice, područje Dalmacije i Istre, te udovoljavamo zahtjevima na čitavom području Republike Hrvatske.

U suradnji sa odvjetničkim timom, AR Agencija pruža pravno zastupanje, savjetovanje i pravnu pomoć, sačiniti svu potrebnu dokumentaciju u svrhu realizacije prodaje, (izradu predugovora i ugovora, tabularne izjave (clausila intabulandi) vođenje kompletnog procesa prijenosa (upisa ) vlasništva u zemljišnim knjigama nadležnog općinskog građanskog suda te podnošenje dokumentacije nadležnom Ministarstvu financija - poreznoj upravi radi prijave i razreza poreza, zapisnik pri primopredaji nekretnine kao i eventualne potrebne potvrde, izjave, punomoći, provjera plaćenih režija), upoznati Klijente sa značajnim okolnostima za posao kao i činjenicama u vezi posla koje su mu poznate ili su mu morale biti poznate za odgovarajuću nekretninu od zemljišnoknjižnog izvadka, izvoda iz katastra, analitička ili finacijska kartica ili bilo koji drugi podatak (podaci) koji neosporno i precizno označavaju o kojoj se nekretnini radi.

AR Agencija za promet nekretnina član je Hrvatske gospodarske komore, potpisnik Izjave o prihvaćanju Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Copyright © AR-nekretnine 2020
Web dizajn & SEO optimizacija by NewArt Studio