AR Agencija

Kuća: Zagreb (Mlinovi)

Galerija
Podaci
 • 1.350.000 €
 • Površina: 1175 m2
 • Sobnost: 4+
 • ŽupanijaGrad Zagreb
 • GradPodsljeme
 • KvartMlinovi
 • AdresaZagreb, Mlinovi
 • EtažeVišekatnica
 • Starost2004
 • Okućnica185
 • LiftNE
 • BalkonDA
 • LoggiaNE
 • Kat
 • Napomena
Opis
Opširnije:
OPIS KUĆE

GARAŽNI PROSTOR
u razini ceste koji je napravljen po propisima.Isti posjeduje ozračivanje prostora,grijanje,mastolovac, odvodne sifone, troja automatska vrata na daljinsko upravljanje te garažnog kapaciteta od cca 10 automobila. U istoj razini nalazi se kotlovnica sa plinskim priključkom i spremnikom za toplu vodu. U kotlovnici se nalzi centralni usisvač koji je instaliran po cijelom objektu. Zatim, objekt posjeduje agregat za struju od 31KW što je spojeno na sve potrošače i sve određuje automatski. U tom nivou postoje dvije veće ostave te prostor za vinoteku. Od tog nivoa kreće hidraulički lift koji ima 4 postaje.

PRIZEMLJE
koje u svom sustavu ima vanjsku veliku terasu sa cvijetnim vrtovima , popločenim dvorištem i voćnajakom . Na tom nivou nalazi se glavni ulaz u objekt povezani sa stepeništem iz nivoa ceste. Ulaskom u objekt dolazi se u veliki ulazni hol koji je povezan s višenamjenskim prostorom (kancelarije, prostor za party i hobbi aktivnosti sa posebnim vanskim ulazom.) U toj razini nalazi se telefonska centrala, WC, vešeraj i všenamjenska soba .Zatim atomsko sklonište koje je pretvoreno u trim kabinet sa saunom , kupaonicom i WC-om. Iz toga prostora se ide u zatvoreni zimski bazen koji u svom susatvu ima prateće prostorije sa potrebnom bazenskom tehnikom (pročišćavanje, vode te toplinska pumpa koja regulira mikro klimu u bazenu i ujedno grije vodu i zrak ). U samom bazenu (vodi) postoji masažer i protustrujac za plivanje.

PRVI KAT
je stambeni dio koji se sastoji od velike vanjske terase na koju se izlazi iz bazena i dnevne sobe te može služiti višenamjenski (sunčanje,roštilj, ili sl.).Stan se sastoji od velike dnevne sobe , kuhinje i 3 spavaće sobe , veliko kupatilo i posebno WC, te špajza. U dnevnoj sobi nalazi se kamin na plin u francuskoj izvedbi te izlaz na mali balkon koji gleda na ulaz u kuću i cestu.

DRUGI KAT
koncepcijski ima isto sve kao i prvi kati samo umjesto terase ima dva veća i jedan mnji balkon.

TAVAN I KROV
koji je pokriven sa biber silikoniranim crijepom, bakrenom limarijom gdje su oluci i krovne instalacije u toku zime grijani što po zimi radi automatski. Objekt ima gromobransku instalaciju, TV antenu, satelit i 2 kanala s pojačalima i razvodom po cijelom objektu.

Kuća je pod viedo nadzorom sa kamerama i monitorima, zatim posjeduje protprovalnu dojavnu zaštitu. Građena je od viskokvalitetnog materijala, stolarifja je unikatna -ručni rad, vanjska stolarija posjeduje troslojno staklo sa reflektirajućim zelenim slojem a sva je izrađena od slvonskog hrasta . Kroz kuću se proteže kameno stubište izrađeno od granita čime su obloženi i ulazi, holovi i kancelarija. Vnjski zidovi su debljine cca50 a sastoje se od 25cm opeke 6cm stiropola + 12cm opeke te žbukano iznutra gips žbukom, aizvana vodonepropusna šerana fasada. Prizemlje je obloženo ventilirajući kvalitetnim kamenom traventinom a garaža sa keramikom. Sobe su popođene sa klasičnim hrastovim lakiranim parketom. Cijela parcela ograđena je vlastitom ogradom . Zemljište na kojem je izgrađena kuća je veličine 326 hvati,a kuća izrađene kvadrature je cca 1170m2 u svim etažama.

CIJENA KUĆE 1.350.000€UR
VLASNIŠTVO1/1 SLIKE TLOCRTA I KUĆE MOŽETE POGLEDAT NA STRANICAMA AR AGENCIJE

1.kont.mob.098/38 44 36

2.kont.mob. 098/475 140

Grijanje:
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj: Da
Toplinske pumpe
Komunalije:
Gradski plin
Gradski vodovod
Gradska kanalizacija
Telefon
Dozvole:
građevinska dozvola
uporabna dozvola
vlasnički list
Parking:
Garaža
Vrt:
Bazen
Roštilj
Tehnika:
Kabelska televizija
Satelitska televizija
ADSL
Alarmni sustav
Portafon
Copyright © AR-nekretnine 2020
Web dizajn & SEO optimizacija by NewArt Studio